Päijät-Hämeen kesäyliopiston uudet verkkosivut Asiakastarinat

Uudistimme vuoden 2016 alussa Päijät-Hämeen kesäyliopiston verkkosivut vastaamaan tämän päivän ulkoasu- ja käyttövaatimuksia. Uudesta rakenteesta ja sivun asettelusta halutiin tehdä paremmin sekä opiskelijoita että omaa väkeä palveleva. Kun huomioon otettiin sivuston käyttötarkoitus ja kohderyhmä, yksi tärkeimmistä tavoitteista oli saada sivusto mobiiliystävälliseksi. Päijät-Hämeen kesäyliopistolle oli myös tulossa ulkoinen kurssienhallintapalvelu, josta haluttiin lukea tietoa verkkosivustolle.

Projekti saatiin maaliin erittäin onnistuneesti. Uudet sivut ovat responsiiviset, hakukoneystävällisemmät, käyttäjäystävällisemmät ja ulkoasultaan nykyaikaisemmat. Lopputulosta voit käydä katsomassa osoitteessa www.paijathameenkesayliopisto.fi.

Olemme erittäin tyytyväisiä uudistuneisiin verkkosivuihimme, jotka Cubescom toteutti nopeasta aikataulusta huolimatta ammattimaisesti ja kaikki toiveemme huomioiden. Erityiskiitos graafikolle joka ymmärsi miltä haluamme lopputuloksen näyttävän. Ilme on nyt raikas ja selkeä, turhat on karsittu pois, mutta silti kaikki tarvittavat elementit löytyvät sivuilta. Tämän kokemuksen myötä jatkamme mielellämme yhteistyötä Cubescomin kanssa jatkossakin.

Tiina Laurikainen, Päijät-Hämeen kesäyliopisto


Web Designer @ JPP-Soft