mechanic holding a clipboard of service order working in garage. Repair service. Artikkelit

Ihan kuin autollekin, verkkosivustolle olisi hyvä aika ajoin tehdä katsastus, josta selviää siinä jo olevat – ja mahdollisesti kytevät viat. Katsastuspalvelumme auttaa selvittämään verkkosivustosi kunnon.

Monelle meistä on tuttua käyttää autoa vuosittain katsastuksessa lopputuloksena vieläpä se, että katsastusmies (tai nainen!) huomauttaa meille autossamme olevista vioista. Tämä voi aiheuttaa monenlaisia tuntemuksia, mutta järkeillen, on hyvä, kun tiedämme että auto on pakostakin aina lopulta ajettavassa kunnossa. Näin pitäisi olla myös verkkosivustojen osalta. Tämä ajatus on johtanut siihen, että olemme kehittäneet palvelun, jossa verkkosivustosi katsastetaan ja analysoidaan joko tietoliikennekelpoiseksi-, tai kelvottomaksi. Mahdolliset viankorjaukset jäävät tosin sinun harteillesi, mutta toki mielellämme autamme sinua ne korjaamaan.

Tämä ajatus on johtanut siihen, että olemme kehittäneet palvelun, jossa verkkosivustosi katsastetaan ja analysoidaan joko tietoliikennekelpoiseksi-, tai kelvottomaksi

Asiantuntijamme porautuu muun muassa sivuston käyttöliittymään, käytettävyyteen, mobiiliystävällisyyteen sekä sisältöön. Tästä koostetaan sinulle ilmainen katsastusraportti. Meillä on laaja kokemus eri alustojen tyyppivioista ja verkkosivustonne katsastuksen yhteydessä asiantuntijamme mielellään kertoo ne myös teille!

Haluatko tietää, onko verkkosivustosi tietoliikennekelpoinen? Aja verkkosivustosi ilmaiseen katsastukseen osoitteessa http://kotisivukatsastus.fi.


Asiakaspäällikkö / Cubescom 044 7810 042 etunimi.sukunimi@cubescom.fi