Cubescom ja Cuppla ”mobiiliyhteistyöhön” Asiakastarinat

Cuppla on innovatiivinen mobiililaitehallinnan ja digitaalisen sisällönjaon ratkaisun kehittänyt yritys. Cupplan nimikkotuote on helppokäyttöinen laitehallintaratkaisu, joka mahdollistaa mobiililaitteiden ja sovellusten etähallinnan. Ohjelman avulla yritykset ja organisaatiot voivat varmistua siitä, että kaikki käytössä olevat tabletit ja kännykät ovat aina esiasennettuja ja käyttövalmiita. Laitteisiin voidaan vaivattomasti asentaa etänä myös oikeat turvallisuus- ja WiFi-asetukset. Lisäksi Cupplan kautta voidaan jakaa digitaalista materiaalia käyttäjille keskitetysti.

cuppla-logo

Dave Katz, Cupplan myynnistä ja markkinoinnista, otti yhteyttä Cubescomiin alkuvuodesta 2018 esitellen Cupplaa ja sen tuomia etuja. Cubescomin toimitusjohtaja Tero Suominen kertoo yhteistyön alkamisesta:

Yksi Cubescomin tuotteista on Clearpulse, markkinoiden monipuolisin ICT- infran hallintajärjestelmä. Näimme heti Cupplan mukanaan tuomat mahdollisuudet Clearpulselle ja asiakaskunnallemme, joten päätimme aloittaa yhteistyön.”

Clearpulse sisältää monipuolisia ominaisuuksia ICT-infran ja mobiilidatan hallintaan. Cuppla täydentää ja tehostaa Clearpulsea mobiilihallinnan osalta ja tuo mukanaan modernin lisän järjestelmäkokonaisuuteen. Cuppla MDM:n avulla yrityksen mobiililaitteet saadaan helposti Clearpulsen käyttöomaisuusrekisteriin ja sen avulla voidaan määritellä standardi mobiililaitteiden käytöstä. Cuppla MDM:n avulla voidaan siis asentaa ohjelmistoja ja tarvittaessa tyhjentää laitteita etänä. Cuppla MDM mahdollistaa myös laitteiston seurannan eli tiedon laitteiston sisältämästä datasta sekä oikeat turvallisuusasetukset.

Yhteistyö etenee vauhdikkaasti ja ensimmäiset integroinnit on tehty Cupplan ja Clearpulsen välille. Cuppla-ohjelmistolaajennus on näillä näkymin käytössä Clearpulse-järjestelmässä jo alkusyksystä. Tulevaisuus näyttää, tullaanko yritysten välillä näkemään myös muita innovatiisivia mobiiliratkaisuja. Cupplan toimitusjohtaja Johanna Kartila-Malmivaara:

Meille uusi yhteistyökumppanuus Cubescomin kanssa tuo parhaimmillaan kokonaan uudentyyppistä osaamista, uuden asiakassegmentin ja mahdollisuuden laajentaa Cupplan myyntiä koko Skandinaviaan, joten olemme tästä mahdollisuudesta todella innostuneita”.


Mikäli haluat kuulla lisää Clearpulsesta tai Cuppla MDM:stä, ota yhteyttä.
Timo Juhola, myyntipäällikkö
+358 50 304 9579  |  timo.juhola@cubescom.fi