Cubescom ja Asio-Data mielenkiintoiseen yhteistyöhön Artikkelit

Cubescom ja varausohjelmistoja ja varauspalveluita toimittava ohjelmistotalo Asio-Data Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Kumppanuus sai alkunsa viime kesänä, kun Cubescom toteutti asiakkaalleen Päijät-Hämeen kesäyliopistolle WordPress-lisäosan heidän uudelle verkkosivustolleen. Lisäosan avulla Asio-koulutuskalenterin tiedot siirtyvät saumattomasti Päijät-Hämeen kesäyliopiston etusivulle.

 

Asio-Data Oy on vuonna 1989 toimintansa aloittanut ohjelmistotalo. Asio-Data toimittaa varausjärjestelmiä ja nettivarauspalveluita monialaisiin käyttöympäristöihin: oppilaitoksille, kaupungeille ja kunnille, urheiluseuroille ja halleille ja tilavarausorganisaatioille. Asio-Datan toimistot sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa sekä Espoon Tapiolassa.

 

Cubescomin ja Asio-Datan yhteistyön tavoitteena on tuoda etuja molemmille osapuolille. Asio-Datan toimitusjohtaja Tom Ojala avaa käytännön etuja:

Kumppanuus Cubescomin kanssa pohjaa aitoon synergiaan. Näemme yhteistä liiketoimintapotentiaalia esimerkiksi ohjelmistomme rikastamisessa WordPress-julkaisualustaa käyttäville asiakkaillemme. Myös nettivarauspalveluidemme käyttökokemus tulee parantumaan entisestään asiansa osaavan ja Asion-nettirajapintoja tuntevan web-integraattorin toimesta.”

Kumppanuussuhde laajentaa yritysten palvelutarjontaa ja parantaa asiakaskokemusta. Cubescomin liiketoimintapäällikkö Jari Nietula:

Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä. Yhteistyö Asion kanssa täydentää tarjontaamme ja tuo parhaimmillaan meille molemmille kokonaan uudentyyppisiä yhteistyöprojekteja.”

 

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Tom Ojala,  tom.ojala@asio.fi, +358 50 576 5056

Liiketoimintapäällikkö Jari Nietula, jari.nietula@cubescom.fi, +358 44 7617 715